Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Férfi bézs rövidnadrág International

Termékkód: 275-SN-2019/18.39P_322044
Gyártó: Factory Price
  • Raktáron, szállításra készen

5809 HUF
od 3776 HUF incl. áfa
Legjobb ár az elmúlt 30 napban*: 3776HUF (0%)
Factory Price


Színváltozatok: khaki
Válasszon méretet:


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Élvezd a tavasz/nyár-t a tökéletesen illeszkedő férfi rövidnadrágban. Kiránduljatok velük, látogassátok meg a barátaitokat a kertben egy-két italra, és szórakozzatok, amíg meleg van!

Szeretnél nagyszerűen kinézni még a forró napokon is? Vedd fel a Férfi bézs rövidnadrág International és máris kész vagy! Ha ez a szabás az egyik kedvenced, bátran szerezz be több darabot is a szekrényedbe. Biztosan jól fognak jönni!

Sosem tudhatod, mikor kell rövidnadrágban kimenned. Ezért érdemes otthon tartani egy kis készletet. Ez a bezs színű rövidnadrág remek választás, ha le akarja nyűgözni a környezetét. A legjobb benyomást szeretné kelteni? Csak adjon hozzá egy stílusosan illeszkedő férfiinget, menjen ki és nézzen ki lenyűgözően

De nem csak az anyag hoz vigaszt. Ne feledkezz meg arról a kenyelmes, amelyikben a legkényelmesebbnek érzed magad. Az ugrálás, a hajlongás, a kerítésen ugrálás, a limbó tánc, vagy egyszerűen csak az ülés nem jelent problémát.

Elég a praktikus dolgokból, most jön a kinézet! Mert ez ugyanolyan fontos, sőt, néha még fontosabb, mint az, hogy hány zsebed van, és hogyan záródik a nadrágod. Ez a egyszínű minta egy no-fuss look-ot ígér, ha vásárolni, sétálni vagy csak a ház körül lazulni indulsz. Ne félj ebben a darabban elindulni egy csendes estére a barátaiddal. Bárhol és bármikor stílusos leszel.

És amikor egy kicsit felpörögsz, például egy baráti grillparti alkalmával, nem kell elutasítanod az összes finomságot. A Passport a gombon, így még egy extra falatot is megenged anélkül, hogy levegőt vennél vagy mozoghatnál. El tudnál képzelni ennél kényelmesebb utat?
Tulajdonságok
Színes bezs
Méret 29
Anyag 97% pamut, 3% elasztán
Időszak tavasz/nyár
Öv a gombon
Vágja kenyelmes
Minta egyszínű
Pohlaví Férfiak
Márka Factory Price
Kötőelemek cipzarak-gombok
Zsebek negy-k-ls
Nadrág kisse-kupos
Nyomtatás nyomtatás nélkül
Motívum indíték nélkül
Factory Price


INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pánske béžové šortky International. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Pánské béžové šortky International.