Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Férfi háromnegyedes melegítőnadrág fekete

Termékkód: sx1534
Gyártó: DStreet
  • Raktáron, külső raktárban

3571 HUF incl. áfa
DStreet


Színváltozatok: Slate Világosszürke sotetkek
Válasszon méretet:


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
A férfiak mindig jól néznek ki rövidnadrágban. És nem számít, hogy milyen méretet viselnek. Erre gondolunk. Ezért ezt a kényelmes és divatos darabot a XXL, XL, L, M méretben kaphatod meg. A választáskor mindenképpen nézd meg a mérettáblázatot, hogy biztosan olyan darabot válassz, amely úgy illik rád, mint egy kesztyű.

Egy másik praktikus funkció a cipzár. A megfelelő rögzítés a leeső nadrágoktól való rémálmokkal is megbirkózik, és tökéletes illeszkedést biztosít még hajolgatás közben is. Bízz a zsinórzsinór, és ne aggódj semmilyen mozgás miatt.

De nem csak az anyag hoz vigaszt. Ne feledkezz meg arról a vágásról, amelyikben a legkényelmesebbnek érzed magad. Az ugrálás, a hajlongás, a kerítésen ugrálás, a limbó tánc, vagy egyszerűen csak az ülés nem jelent problémát.

És ha valami nem mindennapira vágyik, tegye fel ezt a indíték nélkül darabot, amely eredeti és divatos megjelenést biztosít, bárhová is megy. Mivel nem muszáj csak nyomdafestéket nem tűrő darabokat viselned, ma már nyugodtan lehetsz egy kicsit vadabb, és választhatsz az ízlésednek megfelelő dizájnt!

A rövidnadrág vegz-d-egy-el bőséges kényelmet biztosít, ráadásul gondoskodik arról, hogy stílusosan kiemelje az egész megjelenést. Mert a részletek és a kellékek is számítanak. Ezt tartsd szem előtt, amikor kiválasztod a ruháidat

Az illeszkedés mellett fontos, hogy a rövidnadrág illeszkedjen és kényelmes legyen. Az pamut, poliészter gondoskodik arról, hogy igazán jól érezd magad a mindennapos viselésben. A tervezők zseniálisan választották meg ezt az anyagot, így nem kell aggódnod a felesleges és kényelmetlen dörzsölődés vagy izzadás miatt, amit biztosan nem szeretnél.
Tulajdonságok
Színes fekete
Méret M, L, XL, XXL
Anyag 35% poliészter, 65% pamut
Időszak tavasz/nyár
Öv allithato-zsinorral-szegely
Vágja kenyelmes
Minta egyszínű
Pohlaví Férfiak
Márka DSTREET
Kötőelemek zsinórzsinór
Zsebek ket-k-ls
Nadrág vegz-d-egy-el
Nyomtatás nyomtatás nélkül
Motívum indíték nélkül
DStreet

A DStreet márka a női és férfi divat teljes választékát kínálja. Kínálatunkban kizárólag európai beszállítóktól származó termékeket talál. A márka prioritása a kényelmes, minőségi divat, mindenki számára elérhető áron. Tehát akár úriember, akinek stílusos kabátra, kabátra, kabátra, ingre vagy nadrágra van szüksége a DStreet -nél, választhat. A márka olyan sportolókra is gondol, akik otthon kényelmes pulóvert, pólót, tréningruhát vagy éppen kényelmes pulóvert keresnek.

A hölgyek számára a márka most széles választékot kínál, amelyben mindenki sok olyan darabot talál, amelyek egyszerűen jól néznek ki, és minden modern nő, lány vagy hölgy ruhatárának részévé válnak. A legmodernebb trendeket követi, és mindig választhat a legmodernebb divatdarabok között, amelyek között megtalálható a női kabátok, kabátok, mellények, pulóverek és ruhák kínálata. A sportot kedvelők számára fitneszfelszerelést, például nadrágot és tréningruhát kínál.

Stílusától, életkorától vagy érdeklődésétől függetlenül mindenki kiválaszthatja a tökéletes ruhát megfizethető áron. A DStreet a minőségi divat egyet jelent megfizethető áron mindenki számára, aki szereti a divatot.

INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pánske trojštvrťové teplákové kraťasy čierne. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Pánské tříčtvrteční teplákové kraťasy černé.