Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Férfi steppelt dzseki JIMAblue

Termékkód: MDN16311
Gyártó: Ombre Clothing
  • Raktáron, szállításra készen

18946 HUF
od 9473 HUF incl. áfa
Legjobb ár az elmúlt 30 napban*: 9473HUF (0%)
Ombre Clothing


Színváltozatok: kek szürke khaki
Válasszon méretet:


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
A táskában vagy a hátizsákban lévő dolgok keresgélésével elvesztegetett idő. Időről időre bepánikolhat, hogy elfelejtett valami fontosat. És félúton a munkába menet igazán nem szeretné felfedezni, hogy a kulcsai, a mobiltelefonja vagy a pénztárcája még mindig az asztalon van a befejezetlen reggelije mellett. Ne lógasd a fejed, és ne dobálj dolgokat a zsebedbe. Mennyit kínál ez a kabát? A ket-k-ls éppen megfelelő számúak ahhoz, hogy bőven legyen hely a legfontosabb dolgok tárolására, amelyeket mindig kéznél akarsz tartani.

Ez a kabát az egyik olyan időtlen darab, amellyel még évekig nem fogsz divatot hibázni. Az egyetlen dolog, amire figyelnie kell, az az évszak, amikor viseli. Az ideális időpont, amikor ezt a kabátot előveheted a szekrényből, tél, és ez főleg azért van, hogy jól érezd magad benne. Mert akkor jól nézel ki, jól nézel ki, jól nézel ki, és nagyszerű benyomást keltesz. Mert "a ruha teszi az embert". Ez már csak így van.

Nem feledkezve meg a haj és a fej védelméről, amit a kabát nyújt. Megvédi a hosszú formájú frizurádat az esőtől motorhaztet, és a munkád nem megy kárba. A praktikus használaton kívül természetesen divatfunkciója is van, amely lázadó hangulatot kölcsönöz az öltözékének.

Az is fontos, hogy a kabát jó minőségű legyen. De nem kell aggódnod, hogy elszáll a levegő. És még meg is fázhatsz. Egy férfi megfázása nem jó móka, ezt mindannyian tudjuk. És az 100% poliészter, amelyből a kabát készült, megvéd a megfázástól. Így nemcsak kényelemre, hanem melegségre is számíthat, amely elegendő melegséget biztosít

Amellett, hogy a kabát remélhetőleg mindig be van gombolva, a hosszu-ujju-re is számíthatsz. Ezek teszik a kabátot a zord időjárásra tervezetté. Ha esik az eső, az inge, pólója vagy pulóvere mindig száraz, és a keze is. Az ujjak sok olyan bajtól kímélnek meg, amire általában nem is gondolnál. A vizes ruhák az öltözködéssel elvesztegetett időt jelentenek, amelyet szórakoztatóbb tevékenységekre fordíthatsz.

Ez a dzseki feldobja a megjelenésed és melegen tart. Tehát ne várjatok semmire! Mert ez a sotetkek kabát sem fog sokáig váratni.
Tulajdonságok
Színes Sötétszürke, sotetkek
Méret S, M, XL
Bélés olvadas
Anyag 100% poliészter
Időszak tél
Fejvédelem motorhaztet
Öv allithato-zsinorral-szegely
Vágja kenyelmes, modern
Nyomtatás nyomtatás nélkül
Motívum indíték nélkül
Pohlaví Férfiak
Márka Ombre, Ombre Clothing
Bélés anyaga 100-polieszter
Kötőelemek zip, zsinórzsinór
Hüvelyek hosszu-ujju
Zsebek ket-k-ls
Nadrág vegz-d-egy-el
Csuklya csuklyas
Minta minta nélkül
Ombre Clothing
Mindig fárasztó, fárasztó és nem hatékony a ruhatárad tartalmának cseréje? A webáruházak és butikok kínálatában böngészéssel töltött órák az egyetlen alternatíva a férfiak számára? Természetesen nem! Ha megunta a vásárlást, felejtse el a helyhez kötött üzleteket. Üljön le egy kényelmes székre, tegye az ölébe laptopját, és engedje, hogy divatos fantáziája elszaladjon veled. Először is gondold át, hogyan szeretnéd, hogy mások érzékeljenek téged. Inkább kreatív, művészlelkű srácként tekintenek rád? Böngésszen férfi pulóverek és pólók online kollekciójában. 
Vagy inkább a klasszikus stílust részesíti előnyben, amitől mások is értékelik a benne rejlő lehetőségeket, és komolyan veszik? A TheyWear online férfi és női divatáruház divatkollekciókat kínál különféle alkalmakra. Segítségünkkel remekül fog kinézni a munkahelyen, sétán vagy egy hivatalos vacsorán. Üzletünk átfogó kínálata lehetővé teszi egy teljesen új gardrób felépítését. Ne feledje, hogy a férfi vagy női divat sokféle dolgot jelenthet. Játssz vele, keress új megoldásokat, kombinálj különböző elemeket.

INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pánska bunda prešívaná JIMAvmodrá. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Pánská bunda prošívaná JIMAvmodrá.