Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Női nyomtatott V-nyakú pulóver SVATAVA fehér

Termékkód: EM-BL-754.38_398336
Gyártó: ex moda
  • Raktáron, külső raktárban

13834 HUF incl. áfa
ex moda


Válasszon méretet:
Modellméretek - Csípő: 85 cm | Kutya: 68 cm | Mell: 87 cm | Magasság: 172 cm. A modell S méretet visel.


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Ez a női pulóver olyan a következő felirattal mintát kínál, amellyel nem fogsz elveszni. Fogadjon a stílusra, amit kínál, és induljon el.

A rögzítés nélkül gondoskodnak arról, hogy ne szaladj el a pulcsi elől. Pontosan meg tudod határozni, hogy milyen meleged legyen. Kényelmes, praktikus és stílusos.

Ennek a pulcsinak az előnye, a jó szabás mellett, a praktikus motorháztető nélkül zsebek. Könnyen tárolja az összes lényeges dolgot a telefontól a pénztárcán át az autókulcsokig. Így elkerülheti, hogy olyan táskát cipeljen, amelyben esetleg túl sok hely van.

Egy tisztességes Női nyomtatott V-nyakú pulóver SVATAVA fehér remek választás, ha jól akarsz kinézni, miközben olyan ruhadarabot szeretnél, amelyet több alkalomra is használhatsz. Ma már a bárba, az iskolába és a munkahelyedre is felvehetsz egy melegítőfelsőt. Párosítsd ezt a pulóvert kedvenc pólóddal és farmerrel, és mutasd meg a szomszédaidnak, hogy tudod, milyen a jó ízlés. Hogy néz ki egy jó nő, aki tudja, hogyan kell jól öltözködni

Hogy a kezeidet és a fejedet is melegen tartsa, ez a pulóver divatos és elegáns kapucnival rendelkezik. Ne aggódj a vizes frizura vagy a hó miatt a hajadban, ez megvéd téged motorháztető nélkül. Emellett ez a kapucnis pulóver szeles időben is jól fog jönni. Ne adj esélyt az időjárásnak, hogy tönkretegye a hosszú, formás frizurádat

Minden jó pulcsiban van hosszu-ujju, hogy megvédjen a hidegtől és a széltől. Így ezt a felsőt gyakorlatilag egész évben viselheti. Tavasszal és ősszel a pulóver elég melegen tart. És amikor már nem elég az időjárás szeszélyeihez, vegyél elő a szekrényből egy bundu, és dobd magadra.
Tulajdonságok
Színes feher
Méret Univerzális
Anyag 65% pamut, 35% poliészter
Időszak tavasz/nyár
Kivágva a v
Zsebek ket-k-ls
Nyomtatás a-nyomtatasi
Minta szin
Pohlaví Nők
Márka ex moda
Kötőelemek rögzítés nélkül
Hüvelyek hosszu-ujju
Fejvédelem motorháztető nélkül
Vágja kenyelmes
Csuklya motorháztető nélkül
Motívum a következő felirattal
ex moda


INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dámska mikina s potlačou a výstrihom do V SVATAVA biela. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Dámská mikina s potiskem a výstřihem do V SVATAVA bílá .