Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Női plus size tunika TRIA fehér

Termékkód: MDN115255
Gyártó: EDOTI
  • Raktáron, külső raktárban
  • PLUS SIZE

4769 HUF incl. áfa
EDOTI


Válasszon méretet:


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Néhány embernek nem elég, ha csak jól néz ki és jól érzi magát a ruháiban. Ez egy kicsit elveszi ezt a gyakorlatiasságot. Erről a háromnegyed hüvely gondoskodik, így az időjárásnak megfelelően tudsz rétegezni és öltözködni. Nemcsak jól fogja érezni magát a szabadban, de ami még fontosabb, nem fogja hagyni, hogy a hideg időjárás meglepje.

Az egyik praktikus, de egyben dizájnos kérdésnek is tekinthető a zsinórzsinór rögzítés, amely gondoskodik a kényelmes fel- és levételről. Így ha reggelente hosszú órákat töltesz a fürdőszobában a tökéletes frizura megalkotásával, nem kell aggódnod, hogy öltözködés közben megsérül. Azonban biztosan talál egy egész sor más előnyét is ennek a kötőelemnek. Sőt, egy egész ruhadarabot is.

Nem csak a ruhatárad új darabjának hízelgő szabása miatt tökéletes választás a mindennapokra. A minta nélkül mintát használhatod, amikor kitalálsz egy öltözéket, és a tökéletes megjelenést tökéletessé teheted, esetleg különféle kiegészítőkkel

Az inget bármely tél viselheti. Csak válassza ki a megfelelő nadrágot, hogy kiemelje az egész öltözék megjelenését. És ha az időjárás úgy kívánja, egy stílusos pulóver vagy kabát segíthet, azaz egy ujjat is adhat.

Élvezd a csodálat és az irigység pillantásait. Mert egy tökéletesen rád illő ing kiemeli az előnyeidet és elrejti a tökéletlenségeidet, ha vannak ilyenek. Ezért az így öltözött nők ellenállhatatlanok a férfiak számára, és azonnal kapnak néhány pluszpontot. Ebben a konkrét esetben ez is a modern vágás miatt van.

Mint minden ruhadarabnál, a szín is fontos. A nappali öltözék kiválasztásakor gondoljon a színkombinációkra is, és válasszon olyan árnyalatokat, amelyek jól működnek együtt. Nézd meg, hogy tudsz-e merni? Ha nem, keressen minket, és mi segítünk, hogy mihez illik legjobban ez a feher ing. Most már tudod, hogy jól fogsz kinézni. De még mindig hiányozhat egy kis valami. Az poliamid, elasztán gondoskodik arról, hogy jól érezze magát, amint felveszi. Élvezze a kényelmet, amit egész nap nyújt.
Tulajdonságok
Színes feher
Méret 40
Anyag 82% poliamid, 18% elasztán
Időszak tél
Vágja modern
Pohlaví Nők
Márka EDOTI
Kötőelemek zsinórzsinór
Hüvelyek háromnegyed hüvely
Minta minta nélkül
EDOTI
Az Edoti egy gondosan válogatott női és férfi ruházati kínálat, amely megfelel a divat világának legújabb trendjeinek. Az Edoti a kiváló minőségű termékeket hihetetlenül vonzó árakkal ötvözi. Az Edoti kínálatában olyan mintákat gyűjt össze, amelyek egyedi stílust határoznak meg, és a fő gondolat az, hogy megmutassák, a minőségi ruháknak nem kell drágának lenniük.

INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dámska tunika TRIA biele v nadmernej veľkosti. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Dámská tunika Plus Size TRIA bílá.