Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Női pulóver zsebekkel MORA szürke és fekete MORA szürke és fekete

Termékkód: VI-SW-21TU1446.19P_391936
Gyártó: Factory Price
  • Raktáron, külső raktárban

12090 HUF incl. áfa
Factory Price


Válasszon méretet:
Modellméretek - Csípő: 85 cm | Kutya: 68 cm | Mell: 87 cm | Magasság: 172 cm. A modell S méretet visel.


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Trendi ruhadarab, amely melegen tart. Ez pontosan Női pulóver zsebekkel MORA szürke és fekete MORA szürke és fekete. Nem hiányozhat egy olyan nő vagy hölgy ruhatárából, aki ügyel az öltözködésére, ugyanakkor nem akar lehetőséget adni a megfázásnak vagy az influenzának.

Ha olyan extra színt választasz, amely úgy illik hozzád, mint egy kesztyű, akkor nyertél. A Sokszínű színe elég modern ahhoz, hogy könnyedén viselhesse munkába vagy sétálni. Nézze meg tehát a színpalettát, hogy megnézze, illik-e a szeméhez és a bőrtípusához

A kényelmet, amelyet ez a darab képvisel, nem fogják mások irigyelni, amíg Ön és a kényelmes anyag meg nem érintkezik. Egyedi megjelenésének köszönhetően már első látásra megragadja a tekinteteket. Csak vedd fel a geometriai mintát, és hagyd, hogy a minta dolgozzon helyetted.

A jó közérzetről és különösen a melegről hosszu-ujju gondoskodik, ami nélkül nem lenne ugyanaz.

Még az ősz és a tél első jelzéseiben sem kell lemondanod a kényelmes női pulóverről. Valójában épp ellenkezőleg. A legjobb alkalom a viselésére a tél. Elég melegen tart, amikor odakint már hullanak a levelek. És amikor a levelek utat engednek a pelyheknek, dobjon fel egy női kabátot vagy női kabátot, és élvezze még jobban a szabadban

Egy nő pulóverben egyszerűen remekül néz ki! Nem számít, milyen méretet visel, ez a ruha elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Nézze meg a mérettáblázatot, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb méretet.
Tulajdonságok
Színes Sokszínű
Pohlaví Nők
Anyag 65% pamut, 35% poliészter
Időszak tél
Kivágva a nyakkivágás nélkül
Minta geometriai
Méret Univerzális
Márka Factory Price
Kötőelemek rögzítés nélkül
Hüvelyek hosszu-ujju
Vágja kenyelmes
Motívum nyomtatas
Factory Price


INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dámsky sveter s vreckami MORA šedočierny. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Dámský svetr s kapsami MORA šedočerný .