Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Pánske šortky Plus Size OWEN čierne

Termékkód: MDN116025
Gyártó: EDOTI
  • Raktáron, szállításra készen

6982 HUF
od 4539 HUF incl. áfa
Legjobb ár az elmúlt 30 napban*: 4539HUF (0%)
EDOTI


Válasszon méretet:


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Elég a praktikus dolgokból, most jön a kinézet! Mert ez ugyanolyan fontos, sőt, néha még fontosabb, mint az, hogy hány zsebed van, és hogyan záródik a nadrágod. Ez a minta nélkül minta egy no-fuss look-ot ígér, ha vásárolni, sétálni vagy csak a ház körül lazulni indulsz. Ne félj ebben a darabban elindulni egy csendes estére a barátaiddal. Bárhol és bármikor stílusos leszel.

Egy másik praktikus funkció a cipzár. A megfelelő rögzítés a leeső nadrágoktól való rémálmokkal is megbirkózik, és tökéletes illeszkedést biztosít még hajolgatás közben is. Bízz a zsinórzsinór, és ne aggódj semmilyen mozgás miatt.

És hogy a lehető legtöbb helyet biztosítsd a legfontosabb dolgaidnak, és még egy rövid sétára se kelljen hátizsákot cipelned magaddal, a praktikus rövidnadrágok rengeteg zsebet kínálnak. Elég Önnek a negy-k-ls? Könnyedén elfér benne minden, amit kéznél kell tartania - kulcsok, pénztárca vagy mobiltelefon.

A férfiak mindig jól néznek ki rövidnadrágban. És nem számít, hogy milyen méretet viselnek. Erre gondolunk. Ezért ezt a kényelmes és divatos darabot a 3XL/4XL, 4XL/5XL, 5XL/6XL méretben kaphatod meg. A választáskor mindenképpen nézd meg a mérettáblázatot, hogy biztosan olyan darabot válassz, amely úgy illik rád, mint egy kesztyű.

De nem csak az anyag hoz vigaszt. Ne feledkezz meg arról a kenyelmes, amelyikben a legkényelmesebbnek érzed magad. Az ugrálás, a hajlongás, a kerítésen ugrálás, a limbó tánc, vagy egyszerűen csak az ülés nem jelent problémát.

És amikor egy kicsit felpörögsz, például egy baráti grillparti alkalmával, nem kell elutasítanod az összes finomságot. A Passport allithato-zsinorral-szegely, így még egy extra falatot is megenged anélkül, hogy levegőt vennél vagy mozoghatnál. El tudnál képzelni ennél kényelmesebb utat?
Tulajdonságok
Színes fekete
Pohlaví Férfiak
Anyag 10% poliészter, 5% elasztán, 85% pamut
Időszak tavasz/nyár
Öv allithato-zsinorral-szegely
Vágja kenyelmes
Motívum indíték nélkül
Méret 5XL/6XL
Márka EDOTI
Kötőelemek zsinórzsinór
Zsebek negy-k-ls
Nadrág vegz-d-egy-el
Minta minta nélkül
EDOTI
Az Edoti egy gondosan válogatott női és férfi ruházati kínálat, amely megfelel a divat világának legújabb trendjeinek. Az Edoti a kiváló minőségű termékeket hihetetlenül vonzó árakkal ötvözi. Az Edoti kínálatában olyan mintákat gyűjt össze, amelyek egyedi stílust határoznak meg, és a fő gondolat az, hogy megmutassák, a minőségi ruháknak nem kell drágának lenniük.

INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pánske šortky Plus Size OWEN čierne. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Pánské šortky Plus Size OWEN černé.