Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

SOL'S JASPER Erdei zöld

Termékkód: so01659266
Gyártó: SOL'S
  • Raktáron, szállításra készen

10814 HUF
od 7029 HUF incl. áfa
Legjobb ár az elmúlt 30 napban*: 7029HUF (0%)
SOL'S


Válasszon méretet:


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
És amikor egy kicsit felpörögsz, például egy baráti grillparti alkalmával, nem kell elutasítanod az összes finomságot. A Passport a gumiból, így még egy extra falatot is megenged anélkül, hogy levegőt vennél vagy mozoghatnál. El tudnál képzelni ennél kényelmesebb utat?

A férfiak mindig jól néznek ki rövidnadrágban. És nem számít, hogy milyen méretet viselnek. Erre gondolunk. Ezért ezt a kényelmes és divatos darabot a 038, 040, 042, 044, 046, 048, 050, 052 méretben kaphatod meg. A választáskor mindenképpen nézd meg a mérettáblázatot, hogy biztosan olyan darabot válassz, amely úgy illik rád, mint egy kesztyű.

És ha valami nem mindennapira vágyik, tegye fel ezt a indíték nélkül darabot, amely eredeti és divatos megjelenést biztosít, bárhová is megy. Mivel nem muszáj csak nyomdafestéket nem tűrő darabokat viselned, ma már nyugodtan lehetsz egy kicsit vadabb, és választhatsz az ízlésednek megfelelő dizájnt!

Sosem tudhatod, mikor kell rövidnadrágban kimenned. Ezért érdemes otthon tartani egy kis készletet. Ez a zold színű rövidnadrág remek választás, ha le akarja nyűgözni a környezetét. A legjobb benyomást szeretné kelteni? Csak adjon hozzá egy stílusosan illeszkedő férfiinget, menjen ki és nézzen ki lenyűgözően

Szeretnél nagyszerűen kinézni még a forró napokon is? Vedd fel a SOL'S JASPER Erdei zöld és máris kész vagy! Ha ez a szabás az egyik kedvenced, bátran szerezz be több darabot is a szekrényedbe. Biztosan jól fognak jönni!

A rövidnadrág kisse-kupos bőséges kényelmet biztosít, ráadásul gondoskodik arról, hogy stílusosan kiemelje az egész megjelenést. Mert a részletek és a kellékek is számítanak. Ezt tartsd szem előtt, amikor kiválasztod a ruháidat
Tulajdonságok
Színes zold
Anyag 100% pamut
Időszak tavasz/nyár
Öv a gumiból
Vágja kenyelmes
Motívum indíték nélkül
Praní a údržba 30°
Pohlaví Férfiak
Kötőelemek cipzarak-gombok
Zsebek negy-k-ls
Nadrág kisse-kupos
Minta minta nélkül
Vlastnosti bigsize, peta
SOL'S

A SOL'S ruházati márka és testreszabási kiegészítők.

A SOL'S márka közel 30 éve arra törekszik, hogy mindenkinek modern és magas színvonalú támogatást nyújtson, hogy kifejezze egyediségét. Ebből a célból szakértelmünket és szenvedélyünket felhasználva textilválasztékokat és számos hasznos és találékony szolgáltatást hozunk létre a SOL'S márkát választó vállalatok javára. Kínálatunk: pólók, pólók gallérral, pulóverek, ingek, pulóverek, télikabátok, softshell kabátok, nadrágok, hátizsákok és poggyászok ...

INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SOL'S JASPER Forest green. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na SOL'S JASPER Forest green.