Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Női pulóver DESS fehér

Termékkód: by0832
Gyártó: DStreet
  • Raktáron, külső raktárban

5947 HUF incl. áfa
DStreet


Színváltozatok: Slate
Válasszon méretet:
Modellméretek - Csípő: 85 cm | Kutya: 68 cm | Mell: 87 cm | Magasság: 172 cm. A modell S méretet visel.


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Akkor bárhová is lépsz be, egy feher női pulóver nagyszerű első benyomást fog kelteni, mielőtt még te magad bármit is mondhatnál. És az első benyomás számít. Bízzon ennek a pulóvernek a stílusában és eredetiségében, és hagyja annyiban. Ráadásul a színek érzelmekhez és hangulatokhoz kapcsolódnak, így ezt a pulóvert bármikor viselheted, amikor csak akarod, hogy mások is tudják, hogyan érzel.

A csuklyas pulóver titokzatos és lázadó megjelenést kölcsönözhet neked, dögös leszel, és megvéd az időjárástól. Ha eső vagy hózápor lep meg, nem kell a legközelebbi házba vagy autóba húzódnod.

Nem akarsz kijátszani egy kártyát? Csak a modern megjelenés miatt, amit a pulóver kínál? Értjük. De nem csak jól fogsz kinézni egy melegítőben, de egyébként is jól fogod érezni magad. És ez annak köszönhető, hogy pamut, poliészter alkotja ezt a kötelező darabot a ruhatáradban. Nálunk a minőség az első, így számíthatsz egy olyan divatos női pulóverre, amelyet nem akarsz majd levenni. Csak vigyázzon rá, és évekig lesz partnere a munkában és a bárban.

Egy tisztességes Női pulóver DESS fehér remek választás, ha jól akarsz kinézni, miközben olyan ruhadarabot szeretnél, amelyet több alkalomra is használhatsz. Ma már a bárba, az iskolába és a munkahelyedre is felvehetsz egy melegítőfelsőt. Párosítsd ezt a pulóvert kedvenc pólóddal és farmerrel, és mutasd meg a szomszédaidnak, hogy tudod, milyen a jó ízlés. Hogy néz ki egy jó nő, aki tudja, hogyan kell jól öltözködni

A pulóver általános benyomását a kenyelmes nyakkivágás fokozza. Talán nem hiszed el, de minden részlet a játékban van. Így akár egy nyakkivágás is megváltoztathatja az egész pulóver megjelenését. És a tiédet is. Ezen kívül a zsebektől, a záróelemektől és természetesen magától a pulóver szabásától, valamint a más ruhadarabokkal és cipőkkel való kombinációtól is függ

Tudjuk, hogy egy rendes nő sokféleképpen nézhet ki. És így fel vagyunk töltve. Megtalálod a méreteket M, L, XL, S. Maradj meleg és kényelmes egy olyan pulóverben, ami illik rád.
Tulajdonságok
Színes feher
Méret S, M, L, XL
Anyag 65% pamut, 35% poliészter
Időszak tél
Kivágva a nyakkivágás nélkül
Zsebek zsebek nélkül
Vágja kenyelmes
Nyomtatás a-nyomtatasi
Motívum nyomtatott
Pohlaví Nők
Márka DSTREET
Kötőelemek rögzítés nélkül
Hüvelyek hosszu-ujju
Fejvédelem hood-huzozsinorral
Öv a-rugalmas-bordas-szegely
Csuklya csuklyas
Minta szin
DStreet

A DStreet márka a női és férfi divat teljes választékát kínálja. Kínálatunkban kizárólag európai beszállítóktól származó termékeket talál. A márka prioritása a kényelmes, minőségi divat, mindenki számára elérhető áron. Tehát akár úriember, akinek stílusos kabátra, kabátra, kabátra, ingre vagy nadrágra van szüksége a DStreet -nél, választhat. A márka olyan sportolókra is gondol, akik otthon kényelmes pulóvert, pólót, tréningruhát vagy éppen kényelmes pulóvert keresnek.

A hölgyek számára a márka most széles választékot kínál, amelyben mindenki sok olyan darabot talál, amelyek egyszerűen jól néznek ki, és minden modern nő, lány vagy hölgy ruhatárának részévé válnak. A legmodernebb trendeket követi, és mindig választhat a legmodernebb divatdarabok között, amelyek között megtalálható a női kabátok, kabátok, mellények, pulóverek és ruhák kínálata. A sportot kedvelők számára fitneszfelszerelést, például nadrágot és tréningruhát kínál.

Stílusától, életkorától vagy érdeklődésétől függetlenül mindenki kiválaszthatja a tökéletes ruhát megfizethető áron. A DStreet a minőségi divat egyet jelent megfizethető áron mindenki számára, aki szereti a divatot.

INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dámska mikina DESS biela. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Dámská mikina DESS bílá .