Karácsony utáni akció Férfiak   Nők

Férfi galléros ing szürke STRIPE

Termékkód: px0388
Gyártó: DStreet
  • Raktáron, külső raktárban

7135 HUF incl. áfa
DStreet


Színváltozatok: feher sotetkek fekete kek piros
Válasszon méretet:


A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
Szállítás Ár Banki átutalás Készpénzzel
Magyar posta 2500 HUF Ingyenes +500 HUF
Csomagküldő.hu 1600 HUF Ingyenes +500 HUF
Több mint 34 000 ügyfél bíz meg bennünk. Tehát tudjuk, mely áruk vannak a legnépszerűbbek és melyeket vevők részesítik előnyben. Az összes raktáron lévő termék 24 órán belül szállításra kerül, ha ugyanazon a napon 11:00 óráig megrendelik! Egyszerűen fizessen kártyával, válassza a Twistót vagy a kézbesítést fizetési módként. És másnap otthon is lehet ruháit. "Az áruk itt elérhetők 24 órán belül ".
Az áruk visszaküldése vagy cseréje nem jelent problémát velünk. Ha nem tetszik az áruk, vagy nem teljesen elégedett vele, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaadhatja nekünk, vagy INGYEN cserélheti ki. Visszaadási vagy cserélési utasítások itt .
Az ing színe könnyen illeszkedik a többi ruhadarabhoz. Csak párosítsa stílusos farmerünkkel, hogy telitalálat legyen. A ruháid színe gyakran jelzi, hogyan érzed magad, vagy min mész keresztül az életben. Megegyezik a Világosszürke? Vagy csak az egyik kedvenced? Akárhogy is, ne habozzon. Ennek a darabnak egyszerűen a szekrényedben a helye

Talán egy nagyobb, talán egy kisebb ruhaméret is belefér. De ez nem probléma, nálunk megtalálod a megfelelő illeszkedést, különösen a széles méretválasztékunkkal M, L, XL, XXL. Így nem számít, hogy Schwarzenegger-vállakkal rendelkezel vagy a petite típus vagy. Nem kell aggódnod amiatt, hogy nem tudsz olyan darabot viselni, amely tökéletesen illik rád

Ilyen biztos pont tehát a rovid-ujj, amely ott melegíti a kezedet, ahol a legnagyobb szükséged van rá. De ha hideg lesz, és az ujjak nem elégségesek, akkor felvehetsz egy másik felsőt, hogy melegebb legyen, télen pedig esetleg egy férfi kabátot.

Mindezt egy olyan kenyelmes szabás fogja kiemelni, amely tökéletesen illik hozzád. Felejtsd el a fodros és rosszul illeszkedő ruhákat. Ezzel a darabbal kéz a kézben jársz a most divatos trendekkel. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy a diszkóban vagy a munkahelyeden nem divatos ruhában jelensz meg.

Férfi galléros ing szürke STRIPE nélkülözhetetlen darab lesz a szekrényedben, amelyet egész évben használni fogsz. Ez azért van, mert ezzel egy stílusos, mégis praktikus darabot kapsz, amelyben munkába és játékba is mehetsz. Egy modern és stílusos férfi póló nem hiányozhat egyetlen ruhatárból sem. Ez megmutatja, hogy tudod, hogyan kell jól öltözködni egy hétköznap és egy fontosabb alkalomra, amely elvisel egy ilyen felsőruházatot. Ha megfelelően párosítjuk egy férfias melegítővel vagy pulóverrel, akkor a különféle, öltönyt nem igénylő eseményeken kevésbé hivatalos öltözékkel is megjeleníthetünk

Ez a divatos appliques póló felfrissíti bármely (látszólag) unalmas öltözéket. Nem kell csak egyszínű ruhákat viselned. Ne félj egy kicsit merészkedni, és szerezz be egy színesebb, vadabb és érdekesebb darabot a ruhatáradba. Meglátja majd a saját szemével, hogy nem fog hibázni, ha kitűnhet a tömegből. És még te magad is érdekesebbnek fogod érezni magad.
Tulajdonságok
Színes Világosszürke
Méret M, L, XL, XXL
Anyag 95% pamut, 5% elasztán
Hüvelyek rovid-ujj
Vágja kenyelmes
Minta szin
Pohlaví Férfiak
Márka DSTREET
Időszak tavasz/nyár
Kivágva a nyakkivágás nélkül
Nyomtatás a-nyomtatasi
Motívum appliques
DStreet

A DStreet márka a női és férfi divat teljes választékát kínálja. Kínálatunkban kizárólag európai beszállítóktól származó termékeket talál. A márka prioritása a kényelmes, minőségi divat, mindenki számára elérhető áron. Tehát akár úriember, akinek stílusos kabátra, kabátra, kabátra, ingre vagy nadrágra van szüksége a DStreet -nél, választhat. A márka olyan sportolókra is gondol, akik otthon kényelmes pulóvert, pólót, tréningruhát vagy éppen kényelmes pulóvert keresnek.

A hölgyek számára a márka most széles választékot kínál, amelyben mindenki sok olyan darabot talál, amelyek egyszerűen jól néznek ki, és minden modern nő, lány vagy hölgy ruhatárának részévé válnak. A legmodernebb trendeket követi, és mindig választhat a legmodernebb divatdarabok között, amelyek között megtalálható a női kabátok, kabátok, mellények, pulóverek és ruhák kínálata. A sportot kedvelők számára fitneszfelszerelést, például nadrágot és tréningruhát kínál.

Stílusától, életkorától vagy érdeklődésétől függetlenül mindenki kiválaszthatja a tökéletes ruhát megfizethető áron. A DStreet a minőségi divat egyet jelent megfizethető áron mindenki számára, aki szereti a divatot.

INGYENES szállítás

Ha több mint 36 000 HUF árut vásárolnak INGYEN.

40 000 + ügyfelek

Pontosan ennyi elégedett ügyfelünk van már.

Visszatér

Nem a termékek? Adhatod nekünk vissza vagy cserélje ki.

Óriási a választék

Több van 35 000 db áruk, és szinte 200 000 db méretek.

Hasonló termékek


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pánske tričko s golierom šedej STRIPE. Chcete doručit produkt do České republiky? Podívejte se na Pánské tričko s límečkem šedé STRIPE.